Hostal Gastronòmic La Creu, un establiment únic a la Ribera d’Ebre.

noelia hostal la creu mora ebreHola! Sóc Noelia, la directora de l’Hostal Gastronòmic La Creu. Si decidiu visitar-nos segur que ens coneixerem. La meva passió per l’hosteleria i el turisme, ja des de ben petita, feu que decidís emprendre aquest projecte de vida. Un somni, que amb l’ajuda de la família, té l’objectiu d’oferir als nostres visitants totes les comoditats i, sobretot, un tracte personalitzat. En definitiva, m’encanta fer-vos sentir com a casa.

L’Hostal és de contrucció recent, fou inaugurat l’any 2009, i la seva arquitectura és d’estil avantguardista. S’ubica a l’artèria principal de Móra d’Ebre i compta amb aparcament gratuït a pocs metres. És un establiment urbà que segons diuen destaca per la seva funcionalitat, el tracte familiar i per la qualitat de les instal·lacions i serveis que ofereix.

Compta amb 15 habitacions, 9 individuals, 3 dobles i 3 de matrimoni, totalment equipades. Les habitacions disposen de bany interior, aire condicionat i calefacció, escriptori, frigorífic i amenities. Ah! i totes elles porten el nom d’algun dels 15 pobles de la comarca.

Des de l’any 2013 disposem de servei de restauració al mateix establiment. El restaurant, especialitzat en cuina catalana ofereix menú diari, menú degustació, menú gastronòmic, carta i picadetes, a més, el saló és apte per a desenvolupar-hi tota mena d’esdeveniments familiars o d’empresa.

L’any 2015 se’ns va atogar, juntament amb 35 establiments més de Catalunya, la distinció d'”Hostal Gastronòmic de Catalunya“. Per aconseguir aquest reconeixement s’han de complir els requeriments següents: gestió familiar, allotjament confortable, oferta gastronòmica de qualitat, dinamització del territori a nivell econòmic i cultural. El mateix any ens adheríem a la Marca Cuina Catalana, amb l’objectiu de valoritzar i preservar els productes catalans i ebrencs.

Bé, ara ja ens coneixeu una mica més, espero tornar-vos a veure ben aviat.

Noelia, directora de l’Hostal Gastronòmic La Creu