Oferim una cuina de mercat i creativa, marcada pels productes de qualitat i de proximitat, sense oblidar la rica cuina tradicional de les nostres terres.

Al nostre restaurant podreu degustar la cuina tradicional de les Terres de l’Ebre amb un toc creatiu, modern, original i d’acord als requeriments dels paladars més exigents.

L’any 2015 se’ns va atogar, juntament amb 35 establiments més de Catalunya, la distinció d'”Hostal Gastronòmic de Catalunya“. Per aconseguir aquest reconeixement s’han de complir els requeriments següents: gestió familiar, allotjament confortable, oferta gastronòmica de qualitat, dinamització del territori a nivell econòmic i cultural.

Oferim servei de restaurant per als nostres hostes però també per al pùblic en general a través d’una extensa varietat de menús, carta i picadetes. També elaborem menús especials, ja sigui per a sopars d’empresa, de grups o celebracions familiars. El nostre saló, amb un ambient acollidor es converteix en un lloc idoni per de la intimitat de les seves celebracions, a més nosaltres ens encarreguem de tot el què necessiteu (decoració, animacions musicals, animacions infantils, etc.)

Al mateix temps, la nostra cuina s’acompanya d’una carta de vins on hi podreu trobar una selecció dels vins més representatius de les denominacions d’origen del nostre entorn com DOP Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta i DO Tarragona, així  com de les principals Denominacions d’Origen de l’estat espanyol. 

🍁 HORARI SETMANA 04/01/2021 al 10/01/2021 🍁

📅 Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres

⏰ De les 13.00h a les 15.30h

🚫 Tancat dissabte 09/01/2021 i diumenge 10/01/2021

☎️ Si teniu previst visitar-nos us preguem fer la reserva prèviament per tal d’ajudar-nos a gestionar els espais.

Pregunteu-me pel menú diari i us l’enviaré. 

El meu telèfon és el 665 642 713 (Noelia Guirao Morillo, Gerent/Directora)