Festa Major de Móra d’Ebre 2016

FESTA MAJOR MORA D'EBRELa Festa Major de Móra d’Ebre 2016 s’allarga durant 10 dies, del 19 al 29 d’agost. Entre el conjunt dels actes programats en destaquem:

  • 21 d’agost · 17.30 h.: XXXIII Trobada de Gegants. Colla Gegantera i Grallers de Móra d’Ebre i colles invitades d’arreu de Catalunya.
  • 21 d’agost · 20.00 h.: IX Mostra de Cuina Popular. Podreu degustar primers plats, segons plats, postres i begudes; tot elaborat per veïns de la nostra població i professionals de la restauració. 3 tastets per 3 €, i canya de cervesa a 1 €.
  • 25 d’agost · 17.00 h.: VII Correbars 2016. L’arrancada serà al Restaurant Reina, amb recorregut pel centre de la nostra vila, amb la millor música de festa. Recomanem a tothom que vulgui participar que vinguin al Correbars amb la seva millor disfressa per a una festa més completa!
  • 26 d’agost · 16.00 h.: Navega amb enblau. Tothom que vulgui podrà navegar amb piragua pel riu Ebre, davant de la zona del Nàutic.
  • 26 d’agost · 20.30 h.: XXIV Correfoc de Móra d’Ebre.
  • 27 d’agost · 10.00 h.: Festa del Riu i VIII Concurs de Sirgadors. Clàssiques curses de muletes en diferents categories masculines i femenines. Tot això, amb la companyia de la Banda de l’Escola de Música i els Gegants Sirgadors de Móra d’Ebre. No oblidis ficar-te al coll el mocador de sirgador per la Festa del Riu! Abans de començar la Festa del Riu, aquest any tornarem a oferir la beguda del sirgador i comptarem amb altres novetats… 
  • 29 d’agost · 23.30 h.: Gran Castell de Focs. La millor cloenda de tota Festa Major és un espectacular Castell de Focs. Combinant en perfecta sincronia el llançament des de l’Aubadera amb l’encesa al Pont de les Arcades, els coets, xiuladors, palmeres i trons ompliran el cel i el riu de llum i color. Ja sigui des del Passeig del Pont, a dalt al Castell o al davant del Nàutic, no et pots perdre el millor.

Programa complet