Litterarum, fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre

litterarum

A la Ribera d’Ebre tenim la sort de comptar amb un dels esdeveniments culturals més importants del país. Es tracta de Litterarum, la fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre, que enguany se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de juny.

La fira, acull espectacles literaris en totes les arts escèniques com música, dansa, teatre, teatre de carrer, titelles o màgia basades en obres de la literatura catalana. Litterarum, amb els anys, s’ha convertit en un punt de trobada obligat pels amants de la literatura catalana però també pels programadors culturals al seleccionar-se només obres d’elevada qualitat. Tanmateix, Litterarum, és l’únic esdeveniment del país d’aquestes característiques. Tot plegat fa que des de la Generalitat de Catalunya es consideri Litterarum com una de les grans fires de Catalunya.

Enguany s’estrenaran les creacions musicoliteràries de Maria Cabrera & Bikimel i Jordi Llavina & David Carabén, fruit de la primera Residència Creativa Litterarum. Es presentarà l’acció literària Visitacions de l’artista Maria Pons amb textos de clàssics ebrencs. A més, Ramon Llull, Montserrat Roig, Vicent A. Estellés o Mercè Rodoreda són els escriptors destacats en què s’inspiren bona part dels espectacles de Litterarum 2016.

Més informació.