Jornades del Bolet

Jornades bolet
jornades bolet hostal la creujornades bolet la creu

La tardor ja és ben present a les nostres contrades, mentre els tons ocres i daurats banyen els paisatges de la Ribera d’Ebre, a cuina van arribant els productes de tardor com els bolets, les castanyes, les nous, la taronja, la mandarina, la magrana…

Des de l’Hostal volem que gaudiu de la cuina de tardor a través d’un dels seus productes més característics, els bolets. És per això que hem creat la primera edició de les Jornades del Bolet. Durant tot el mes de novembre incorporarem a la nostra oferta de menús diferents plats, picadetes i guarnicions on el bolet en serà l’ingredient principal.

Entre les propostes que us hem preparat trobareu els canelons de bolets, la crema de bolets, les croquetes de ceps, el remenat de bolets amb baldana d’arròs esparregada o bé amb ou, el cabrit de la Ribera d’Ebre amb rovellons.