Sortida al Balneari de Cardó

“El Balneari al desert de Cardó”

El proper 11 d’octubre l’emprea de guiatges Tarvitur ha organitzat una ruta i visita guiada al Balneari de Cardó amb l’objectiu de donar a conèixer el que fou un desert pels monjos carmelitans de Pau de Crist, on aixecaren el convent de Sant Hilàrion. Amb l’exclaustració dels convents, es convertí en un oasi, un famós balneari d’aigües medicinals.
Ara, abandonat i en ruïnes, ens espera per fer-nos gaudir de la seva natura i de la seva història, ens espera perquè reclamen a crits la consolidació i restauració d’un conjunt que n’és un orgull a casa nostra.

Inclou:

Visita: ermita de Sant Domingo

Visita guiada: Vall de Cardó i antic balneari (exterior)

Ruta: fins a l’ermita de la Columna

Tast de productes locals (vi, oli, pastissets)

Més informació