Ruta Tapa Porca 2015

tapa porca mora ebre 2015L’Hostal Gastronòmic La Creu participa per segon any consecutiu a la 2a Ruta Tapa Porca de Móra d’Ebre.

Coindicint amb la Festa Major d’Hivern de Móra d’Ebre, dedicada a Sant Antoni, segona edició de la ruta de tapes ‘Tapa Porca’, en la qual tots els tastets que s’ofereixen estan elaborats amb ingredients provinents del porc. A més, totes les tapes van acompanyades d’una canya de cervesa, una copa de vi blanc o negre, o una aigua mineral, amb preus econòmics.

La nostra tapa està inspirada en un llagut, l’embarcació tradicional de les Terres de l’Ebre i n’hem fet dos variants el “Llaüt de Botifarra” i “Vaya Morro”.

Per cada tapa consumida, es lliurarà un adhesiu amb el nom de l’establiment, que s’haurà d’enganxar a una butlleta amb sis adhesius, la qual donarà dret a participar en un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones al Vilar Rural d’Arnes, amb sopar i esmorzar inclòs, gentilesa dels establiments participants. Les butlletes es podran dipositar als baixos de l’Ajuntament fins al dia 2 de febrer. El sorteig es realitzarà la setmana del 2 de febrer a Ràdio Móra d’Ebre.

Entrevista de Ràdio Móra d’Ebre a Eugeni Piñol durant la Tapa Porca 2015