Pessebre dels Sentits de Vinebre

pessebre dels sentits de vinebreDel 19 de desembre al 6 de gener.

El Pessebre dels Sentits de Vinebre és un pessebre artístic i monumental de 24 m2, artesanal i fet per la gent del poble. Aquest any s’ubicarà al palauet renaixentista “Ca Don Joan”, un espai que, pel seu valor cultural, va ser inclòs a l’inventari del Patrimoni Arquitectònic d’Interès Històric – Artístic l’any 1979. S’hi apreciarà un paisatge d’alta muntanya amb tots els detalls i elements típics del pessebre: un riu, una fusteria, un ferrer, un molí de farina, el taller de ceràmica, botigues… amb tot d’efectes que li donaran vida (llum, pluja, so, una gran tempesta de llamps i trons…).
HORARIS
Feiners: 17.00 h a 20.00 h
Festius: de les 11.00 h a les 14.00 h i de les 17.00 h a 20.00 h
ADREÇA
Ca Don Joan, plaça de la Constitució, 2