Canvi d’imatge i nova pàgina web

Aquests dies estem de canvis virtuals a l’Hostal Gastronòmic La Creu, ja que hem renovat la nostra imatge gràfica. L’hem volgut fer més moderna i alhora més pròxima al nostre entorn. Incorporem en una de les imatges corporatives el pont d’arcades de Móra d’Ebre, un símbol irrevocable de la nostra comarca. Adoptem el color turquesa per la relació amb l’aigua que el gran riu Ebre transporta.

La pàgina web incorpora més informació sobre el nostre establiment, però també sobre el nostre entorn. Hem incorporat tota la informació dels nostres menús, carta i picades, així com els menús especials celebracions o per a grups. A més, el nostre xef, periòdicament comparteix les receptes que prepara a la nostra cuina.

Ens esforcem perquè els nostres clients tinguin la màxima informació per organitzar el seu viatge, és per això que també proposem llocs de visita, recomanen activitats turístiques i seguim l’agenda turística de la comarca.

Finalment, la novetat més important és la possibilitat d’efectuar una reserva en línia ja sigui d’una habitació o bé d’una taula del restaurant.